برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزای هنگ کنگ پس از خواندن مطلب زیر می توانید با ما تماس بگیرید .


مدارک مورد نیاز برای استفاده از خدمات ویزای هنگ کنگ :

 

  • فرم ویزای مربوط به اداره مهاجرت هنگ کنگ را از {اینجا} دانلود و آنرا پر نمایند. در صورتیکه برای پر کردن فرم احتیاج به راهنمایی دارید می توانید با ما تماس بگیرید و یا مراجعه کنید.
  • فرم تقاضای ویزای هنگ کنگ از اتاق بازرگانی ایران و چین را از {اینجا} دانلود نمایند و پس از پر نمودن جاهای خالی به همراه مدارک ذکر شده در این فرم به آدرس شرکت ارسال کنید.
  • اصل و فتوكپي گذرنامه متقاضيان كه حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • اصل و فتوكپي شناسنامه متقاضيان
  • در صورتيكه متقاضيان كارمند شركت باشند ، بايد اصل نامه تائيديه از سازمان تامين اجتماعي ضميمه مدارك گردد.
  • در صورتيكه متقاضيان مدير عامل و / يا عضو هيات مديره شركت باشند بايد اصل و فتوكپي روزنامه رسمي و آخرين تغييرات ضميمه شود .
  • فرم تكميل شده در خواست ويزاي هنگ كنگ (5 برگي )
  • دو قطعه عكس پشت نويسي شده
  • هزينه ويزا
  • نامه تمکن مالی از بانک (انگلیسی)
  • معرفی نامه روی سربرگ شرکت (انگلیسی)
  • اطلاعات رزرو پرواز و هتل




توجه:

۱- زمان صدور ویزای هنگ کنگ حداقل 30 روز و حداکثر 60 روز می باشد.لذا امکان تحویل ویزا پیش از زمان یاد شده امکان پذیر نمی باشد.

۲- جهت دریافت ویزا ارائه اصل گذرنامه الزامی است.

 

 

هزینه دریافت ویزای هنگ کنگ

 

ویزای فوری هنگ کنگ

در صورتی که بین 1 تا 5 نفر درخواست اخذ ویزای هنگ کنگ فوری بدهند ، هر نفر 280 دلار

بیش از 5 نفر : هر نفر 260 دلار

تدکر : به تازگی به دلایلی ویزای فوری به سختی اقدام می شود و تقریبا غیر ممکن است.

 

ویزای عادی هنگ کنگ

اخذ ویزای هنگ کنگ به صورت عادی : هر نفر 200 دلار

در صورتی که تعداد نفرات بالای 5 نفر باشد، هر نفر 180 دلار

 

تدکر : این نرخ ها فقط در زمان انتشار این مطلب معتبر بوده و در صورتی که نیاز به ویزای هنگ کنگ داشتید با تماس با ما از نرخ به روز آن مطلع شوید .