قوانین و اطلاعات مربوط به اخذ ویزا انفرادی چین رو براتون اینجا جمع کردیم . هر سوالی داشتید می توانید با ما تماس بگیرید تا راهنماییتون کنیم و در قسمت کامنت از ما بپرسید.


به طور کلی ویزای چین مثل اکثر کشورهای دیگه به دو دسته ویزا گروهی و انفرادی تقسیم میشه. ما اینجا قصد داریم شما را بیشتر با ویزای انفرادی آشنا کنیم :

 

ویزای انفرادی چین

این نوع ویزا بیشتر مناسب افرادی هست که به قصد تجارت و بصورت یک یا دو نفره سفر می کنند. به طور کلی تر اگه برنامه سفر شما، تاریخ رفت و برگشت و محل های اقامت و سفرهای داخلی شما در چین به طور دقیق مشخص نیست به شما توصیه میکنیم که از ویزای انفرادی استفاده کنید. نوع ویزای انفرادی بسته به نوع دعوتنامه مشخص میشه که ویزای انفرادی توریستی است یا انفرادی تجاری یا نمایشگاهی یا ...

برخلاف ویزاهای گروهی دقت کنید که این ویزا مهلت اعتبار ورود خاصی دارد و حتما باید تا قبل از تاریخ درج شده در ویزا از ویزا استفاده شود و شما وارد کشور چین شوید. در غیر این صورت ویزای شما سوخت شده و غیر قابل استفاده خواهد بود. شاید در ویزا انفرادی فرآیند اخذ ویزا اندکی سخت تر و گرانتر نسبت به ویزای گروهی باشد و سفارت چین سخت گیری بیشتری برای ویزا انفرادی بکند ولی معمولا سریع تر و مطمئن تر از ویزای گروهی هستش . ویزای انفرادی بصورت یک برچسب در یکی از صفحات پاسپورت شما چسبانده می شود. مواردی از قبیل زمان صدور ویزا ، تاریخ اعتبار ویزا برای ورود ، تعداد دفعات ورود، مدت اقامت مجاز در چین و شماره ویزا در این برچسب درج شده است.

در هنگام استفاده از این ویزا برخلاف ویزای گروهی، مهر ورود و خروج کشور چین بر روی پاسپورت شما و معمولا بر روی صفجه روبه روی برچسب ویزا زده خواهد شد.


 

ویزای انفرادی عادی و فوری

- برای درخواست های عادی ، سفارت برای پاسخگویی به درخواست ویزا 2 جلسه کاری سفارت از زمان تحویل مدارک، لازم دارد

- برای درخواست های فوری، سفارت برای پاسخگویی به درخواست ویزا 1 جلسه کاری سفارت از زمان تحویل مدارک، لازم دارد

 

عادی یا فوری؟

این نوع ویزا رو هم مثل هر ویزا دیگه شما می توانید به دو صورت عادی و فوری به سفارت چین درخواست بدهید که تفاوت آن فقط در مدت زمان تحویل ویزا به شماست . در واقع در حالت فوری سفارت چین در ازای دریافت 30 دلار صندوق سفارت مازاد بر حالت عادی ، به درخواست ویزا شما یک جلسه ( یک روز فرد ) زودتر پاسخ میدهد . توصیه می کنم برنامه سفر خود به چین رو طوری تنظیم کنید که نیاز به گرفتن ویزای فوری نباشد.

در اینجا می توانید نمونه ای از این ویزا رو مشاهده کنید :

ویزای انفرادی چین
ویزای انفرادی چین - همان طور که در تصویر مشاهده میکنید این ویزا اجازه یک بار ورود و یک ماه اقامت را می دهد و باید تا قبل از 12 سپتامبر 2009 به چین ورود کرد.

 

چه مدارکی برای اخذ ویزای انفرادی چین لازم است؟

  1. اصل پاسپورت ( با حداقل 7 ماه اعتبار )

  2. ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۶*۴ ( ترجیحا مشابه عکس پاسپورت )

  3. پر کردن فورم مشخصات فردی

  4. ارائه نامه تمکن مالی به ارزش حداقل ۴۰ میلیون تومان ( در صورتی که اقامت 30 روزه مد نظر است )

  5. بیمه نامه

  6. بلیط پروازی 

  7. ووچر هتل و دعوتنامه و پر کردن فرم درخواست سفارت ( معمولا آژانس ها این سه مورد را برای شما تهیه می کنند ) 

 

 

انواع ویزای انفرادی چین  :

 

  1. ویزای توریستی ( type L )

  2. ویزای تجاری ( type M )

  3. ویزای غیر تجاری یا نمایشگاهی ( type F )

  4. ویزای کار ( type Z )

  5. ویزای تحصیلی و دانشجویی ( type X1,X2 )

  6. ویزای خصوصی ( type S1,S2 )

  7. ویزای خانوادگی ( type Q1,Q2 )

  8. ویزای ترانزیت ( type G )

 

 

ولی خب ویزا انفرادی چند تا نکته داره که قبل از انتخاب این نوع ویزا باید بهشون توجه کنید :

 

نکته اول:  اعتبار و سابقه در ویزا انفرادی چین

 در این نوع ویزا برعکس ویزا گروهی ، برچسب ویزا در داخل پاسپورت شما درج می شود و مهر و خروج بر روی پاسپورت می خورد. این به این معنی هستش که سفری که با ویزای انفرادی میکنید سابقه ای برای شما خواهد شد و اگر برای دفعه بعد نیاز باشد که در جایی و یا سفارتی اثبات کنید که قبلا سفر چین داشته اید، امکان این کار را خواهید داشت .

 

نکته دوم: نگهداری ، امنیت ، ریسک ویزا انفرادی چین

نکته ای که خیلی مهم است این است که ویزا انفرادی ریسک نگهداری ویزای گروهی را ندارد و از امنیت بیشتری برخورداره.

 

در زیر اطلاعات مربوط به انواع ویزای انفرادی چین که الان در بازار ایران رایج هستش رو براتون جمع آوری کردم تا بتوانید به خوبی باهم مقایسه کنید .

 

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیاز ویزای چینمدت زمانقیمت (دلار)
     
    
انفرادی عادیویزای انفرادی چین برای افرادی مناسب است که سفر آن ها به صورت انفرادی انجام میشود و مدت اقامت آنها بین 1 تا 30 روز میباشد، مدت اعتبار این ویزا از تاریخ صدور 3 ماه و مدت اقامت در چین از تاریخ ورود حداکثر 30 روز می تواند باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای عادی چین را مطالعه نمایید.
7 الی 10 روز کاری120
انفرادی فوریویزای انفرادی چین برای افرادی مناسب است که سفر آن ها به صورت انفرادی انجام میشود و مدت اقامت آنها بین 1 تا 30 روز میباشد، مدت اعتبار این ویزا از تاریخ صدور 3 ماه و مدت اقامت در چین از تاریخ ورود حداکثر 30 روز می تواند باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای فوری چین را مطالعه نمایید.
5 الی 7 روز کاری150
تجاری 3 ماهه یکبار ورودویزای تجاری چین دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا و 30 روز اقامت می باشد.مزیت ویزای تجاری 3 ماهه در این است که دارنده ی آن در صورت درخواست اقامت بیشتر می تواند با ارائه دلایل موجه به اداره مهاجرت ، اقامت خود را تمدید نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای تجاری چین را مطالعه نمایید.
10 الی 15 روز کاری250
تجاری 3 ماهه دوبار ورودویزای تجاری چین دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا و 30 روز اقامت می باشد.مزیت ویزای تجاری 3 ماهه دوبار ورود در این که دارنده ی می تواند در طی سه ماه دو بار وارد چین شود و هر بار 30 روز اقامت داشته باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای تجاری چین را مطالعه نمایید.
10الی 15 روز کاری500
6 ماهه مولتی 30 روز اقامتویزای تجاری 6 ماهه مولتی 30 روز اقامت چین دارای 6 ماه اعتبار می باشد و در مدت 6 ماه بدون محدودیت می تواند به کشور چین ورود و خروج داشته باشد.در هر بار ورود اجازه حداکثر 30 روز اقامت را داراست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای 6 ماهه مولتی چین را مطالعه نمایید.
15 الی 20 روز کاری1000
یکساله مولتی 30 روز اقامتویزای تجاری یکساله 30 روز اقامت چین دارای یکسال اعتبار می باشد و در مدت یک سال بدون محدودیت می تواند به کشور چین ورود و خروج داشته باشد.در هر بار ورود اجازه حداکثر 30 روز اقامت را داراست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای یکساله چین را مطالعه نمایید.
15 الی 20 روز کاری1500