برای سفر به هر کشوری اولین قدم اطلاع از شرایط روادید یا ویزای آن کشور برای شماست. اینکه آیا یک کشور برای شما که شهروند ایران هستید چه قوانین و شرایطی را در نظر گرفته است. در این مطلب در مورد کشور چین و شرایط سفر به آن برای ایرانیان و گرفتن ویزای چین صحبت می کنیم.


ویزای چین

کشور چین از جمله کشورهایی است که از نظر مهاجرتی سیاست های بسته و محتاطانه ای دارد. به همین دلیل گردشگران را از اکثر کشورها، فقط با ویزا قبول می کند. حتی اتباع کشورهایی مثل انگلستان و امریکا که از معتبر ترین پاسپورت ها برخوردارند و بدون ویزا می توانند به اکثر کشورها سفر کنند هم باید برای ورود به چین مراحل اخذ ویزای چین را طی کنند.

ایرانیان هم از این قائله مستثنی نیستند و برای سفر به این کشور در هر کشوری که هستند، باید از نزدیک ترین کنسولگری و یا سفارت کشور چین به خودشان تقاضای ویزا بدهند. لازم به ذکر است که تنها مرجع برای اینکار در ایران سفارت رسمی چین در تهران است.

اما اگر از ایران قصد سفر دارید، برای گرفتن ویزای چین لازم نیست شخصا به سفارت چین بروید. برخلاف سفارت اکثر کشورهای اروپایی سفارت چین برای صدور ویزا با متقاضی مصاحبه نمی‌کند، به همین دلیل اکیدا توصیه میشود برای صرفه جویی در وقت و هزینه، مدارکتان را به کارگزار یا آژانس مسافرتی خود بدهید تا از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام کند. سفارت چین مدارک ویزا را از طریق پست یا آنلاین تحویل نمی‌گیرد.

برای استفاده از خدمات ویزا چین ما هم می توانید با ما تماس بگیرید . اما در صورتی که تصمیم گرفتید شخصا اقدام به گرفتن ویزا بکنید اطلاعات سفارت چین از قبیل آدرس ، زمان کاری تحویل گرفتن مدارک و غیره را از اینجابخوانید .

 

چه مدارکی برای اخذ ویزای چین لازم است؟

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزاهای مختلف چین ( گروهی و انفرادی) رو به طور کامل در صفجه اختصاصیشون توضیح دادم ولی به طور کلی برای انواع مختلف ویزای چین به مدارک زیر نیاز دارید :

  1. اصل پاسپورت ( با حداقل 7 ماه اعتبار )

  2. ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۶*۴ ( ترجیحا مشابه عکس پاسپورت )

  3. پر کردن فورم مشخصات فردی

  4. ارائه نامه تمکن مالی به ارزش حداقل ۴۰ میلیون تومان ( در صورتی که اقامت 30 روزه مد نظر است )

  5. بیمه نامه مسافرتی

  6. بلیط پروازی به مقصد چین

  7. ووچر هتل و دعوتنامه و پر کردن فرم درخواست سفارت ( معمولا آژانس ها این سه مورد را برای شما تهیه می کنند ) 

 

انواع ویزای چین

 

تقسیم بندی بر اساس نوع ویزا :

به طور کلی ویزای چین را می توان به دو نوع ویزای انفرادی و گروه تقسیم کرد که با توجه به اهمیت و تفاوت های بسیار آنها من سعی کردم هرکدام از این ویزاها را در مطلبی جداگانه برای شما تشریح کنم . با کلیک روی هر نوع ویزا با آن بیشتر آشنا شوید.

- ویزا انفرادی

- ویزا گروهی

 

 

تقسیم بندی بر اساس نوع درخواست به سفارت :

- درخواست ویزای عادی چین ( 2 جلسه کاری سفارت از زمان تحویل مدارک به سفارت برای پاسخگویی به درخواست ویزا لازم است )

- درخواست ویزای فوری چین ( 1 جلسه کاری سفارت از زمان تحویل مدارک به سفارت برای پاسخگویی به درخواست ویزا لازم است  )

* قیمت ویزای فوری چین 30 دلار از ویزای عادی چین بیشتر است و دلیل آن این است که سفارت چین به ازای رسیدگی سریع تر به درخواست، مبلغ 130 دلار بابت صندوق سفارت میگیرد.

 

تقسیم بندی بر اساس موضوع سفر :

ویزای انفرادی چین انواع مختلفی دارد که براساس نوع سفر خود و نوع دعوتنامه می توانید اقدام به اخذ یکی از ویزای زیر بکنید:

- ویزای توریستی چین

- ویزای تجاری چین

- ویزای دانشجویی چین ( نیاز به دعوت نامه از دانشگاه دارد )

- ویزای کار چین ( نیاز به دعوت نامه کاری دارد )

- ویزای ازدواج چین ( نیاز به ارائه مدارک ازدواج با تبعه چینی دارد )

 

تقسیم بندی بر اساس مدت اعتبار ، تعداد دفعات ورود و مدت اقامت :

- ویزای یک ماه اعتبار ورود ، یک بار ورود ، یک ماه اقامت

- ویزای سه ماه اعتبار ورود ، یک بار ورود ، یک ماه اقامت

- ویزای سه ماه اعتبار ورود ، دو بار ورود ، یک ماه اقامت

- ویزای شش ماه اعتبار ورود ، چندبار ورود ، یک ماه اقامت 

- ویزای یک سال اعتبار ورود ، چندبار ورود ، یک ماه اقامت

 

 

سوالات متداول درمورد ویزای چین

 

+ مدت زمان لازم برای صدور ویزای چین چند روز است؟

- ویزاهای یک بار ورود به طور معمول 7 الی 10 روز ( حداقل 4 جلسه کاری سفارت ( چهار روز فرد به شرط اینکه سفارت تعطیل نباشد. ) )

- ویزاهای دو بار ورود به طور معمول 12 الی 15 روز ( حداقل 6 جلسه کاری سفارت )

- ویزاهای جند بار ورود به طور معمول 15 تا 20 روز ( حدود 8 جلسه کاری سفارت )

 

+ قیمت ویزای چین چقدر است ؟

قیمت انواع ویزای چین در مواقع مختلف سال متفاوت است، به طور کلی قیمت ویزای چین تشکیل شده است از:

- هزینه صندوق سفارت چین ( که برای درخواست های عادی 100$ و برای درخواست های فوری 130$ است و این هزینه در چند سال اخیر ثابت بوده است )

- هزینه دعوتنامه ( شما برا درخواست ویزا حتما به یک دعوتنامه که از چین صادر شده باشد و نزد سفارت چین معتبر باشد نیاز دارید. هزینه دعوتنامه بسته به زمان در دوره سال متفاوت است ولی معمولا بین 10 تا 25 دلار است ، البته گاها بیاد دارم که این هزینه در مواقع خاص مثل المپیک پکن و یا بازی های آسایی گوانجو به 250$ دلار هم رسیده است. )

- هزینه کارمزد کارگزارتون که بجای شما فورم هارو تکمیل میکنه و کارتون رو وارد سفارت میکنه و شما دیگه تو صف سفارت برای ارائه مدارک و یا صف بانک برای واریزی دلارتون معطل نمیشید و خیلی راحت تر ویزاتون رو می گیرید . ( که معمولا در حدود 5-15 دلار در دوره مختلف سال هستش )

در نتیجه قیمت ویزای عادی چین در طول سال بین 115$ تا حدود 130 دلار متغیر هستش و گاها تا 250$ دلار هم ممکنه برسه. برای ویزای فوری هم هرچقدر ویزای عادی بود معمولا 30$ قیمت ویزای فوری گرون تره چون همین قدر هزینه صندوق سفارتش بیشتره.

اینجا من قیمت حال حاضر ویزای چین رو براتون آوردم ولی با توجه به تغییر قیمتی که در بالا براتون توضیح دادم، برای چک کردن قیمت ویزا در سایت به تاریخ آخرین به روز رسانی جدول حتما دقت کنید و یا با تماس با پشتیبانی کوچر از اخرین قیمت های ویزای چین مطلع شوید:

ویزای توریستی چین ۱۲۰ دلار

ویزای تجاری چین ۱۲۰ دلار

ویزای نمایشگاهی چین بین ۱۰۵ تا ۱۳۵ دلار

ویزای گروهی ۱۰۰ دلار

ویزای دبل ۳۰۰ دلار

ویزای شش ماهه مولتی ۶۰۰ دلار

ویزای یک ساله مولتی چین ۱۲۰۰ دلار

 

 

نکات قابل توجه برای اخذ ویزای چین

- به تازگی تمکن مالی از ۱۲ میلیون به ۴۰ میلیون افزایش پیدا کرده است.

- ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل ۵ نفر باید باشند.

- مسافرینی که ویزای گروهی چین دریافت میکنند باید باهم به چین وارد شده و باهم خارج شوند.

- روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزای چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.

- مسافر برای ویزای مولتی یکساله چین، احتیاج به حداقل ۴ ویزای انفرادی قبلی دارد.

- سایت کوچر امکان خرید بلیط و تور با بهترین نرخ به مقصد چین را فراهم میکند . در صورت رزرو و خرید بلیط از سایت ما برای ویزا از تخفیف ویژه برخوردار شوید.

- برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.