قوانین و اطلاعات مربوط به اخذ ویزا گروهی چین رو براتون اینجا جمع کردیم . هر سوالی داشتید می توانید با ما تماس بگیرید تا راهنماییتون کنیم .


به طور کلی ویزا چین مثل اکثر کشورهای دیگه به دو دسته ویزا گروهی و انفرادی تقسیم میشه. ما اینجا قصد داریم ویزا گروهی رو معرفی کنیم :

 

ویزا گروهی :

این نوع ویزا متناسب خانواده ها ، تیم ها و گروه های توریستی بین 5 تا 15 نفر هستش . در مورد مشخصات این ویزا باید بگم که این ویزا از نوع توریستی و یکبار ورود هستش. دقت کنید که این ویزا مهلت اعتبار ورود خاصی ندارد و اعتبار آن بستگی به تاریخ درج شده بر روی آن دارد. به طور کلی در ویزا گروهی فرآیند اخذ ویزا ساده تر و ارزانتر هستش و سفارت چین سخت گیری کمتری برای ویزا گروهی میکنه . این ویزا تشکیل شده از دو برگ کاغذ A4 که کاملا مشابه هم هستند و هر دو نسخه اصل محسوب میشن. روی کاغذ لیست افرادی که بصورت گروه قرار است وارد چین شوند ، دعوت کننده آنها به چین و برنامه سفر انها به چین ذکر شده .نسخه اول از دو برگ ویزا هنگام ورود به کشور چین در مهاجرت فرودگاه بعد از مهر شدن هر دو برگ ویزا با مهر ورود توسط مامور مهاجرت چین ضبط میشود و نسخه دوم به گروه برگردانده میشود تا در طول سفر داخل خاک چین همراهشان باشد. و اما نسخه دوم هم در زمان خروج و برگشت گروه در مرز و یا مهاجرت فرودگاه توسط مامور دریافت و ضبط میشود و بدین صورت پس از برگشت هیچ باقیمانده ای از ویزا نخواهید داشت . دقت داشته باشید که حداکثر زمان اقامت این نوع ویزا 40 روز از تاریخ ورود است .

عادی یا فوری : این نوع ویزا رو هم مثل هر ویزا دیگه شما می توانید به دو صورت عادی و فوری به سفارت چین درخواست بدهید که تفاوت آن فقط در مدت زمان تحویل ویزا به شماست . در واقع در حالت فوری سفارت چین در ازای دریافت 30 دلار صندوق سفارت مازاد بر حالت عادی ، به درخواست ویزا شما یک جلسه زودتر پاسخ میدهد .

در اینجا می توانید نمونه ای از این ویزا رو مشاهده کنید :

ویزا گروهی چین
ویزا گروهی چین

ولی خب ویزا گروهی چند تا نکته داره که قبل از انتخاب این نوع ویزا باید بهشون توجه کنید :

نکته اول : تعداد نفرات برای ویزا گروهی چین

اینکه به حداقل 5 نفر به بالا این نوع ویزا داده میشه و حداقل تعداد نفرات در تعریف ویزا گروهی 5 نفر هستش . پس اگه تعدادتون از 5 نفر کمتر هستش احتمالا این نوع ویزا به درد شما نمی خوره . تا جایی که من می دانم حداکثر نداره و برای گروه های 40 تا 50 نفره هم من ویزا گروهی گرفتم . ولی خب بهتره اگه گروهتون بزرگتر از 13،14 نفر هستش اونها رو تقسیم کنید به چند تا گروه 7،8 نفره . دلیل این کار کاهش ریسک گم شدن ویزا برای گروهای خیلی بزرگ هستش . اینجوری اگه خدای نکرده یکی از ویزاها در طول سفر گم شد بخشی از گروه می توانند به سفر خود ادامه دهند . البته بگم توصیه نمیکنم که گروه هارو به کمتر از 7 نفر تقسیم کنید چون خیلی مواقع زمان وارد کردن درخواست ویزا به سفارت ممکن است یکی از افراد مشکل داشته باشه و اینجوری ویزای 4 نفره از دعوتنامه 5 نفره رو نمی توانید وارد کنید و منجر به سوخت دعوت نامه میشه .

نکته دوم :  اعتبار و سابقه در ویزا گروهی چین

 در این نوع ویزا برعکس ویزا انفرادی ، هیچ برچسب داخل پاسپورت شما چسبانده نمی شود و فقط به صورت یک لیست اسامی اعضای گروه را روی کاغذی با مهر سفارت ذکر می کنند. این به این معنی هستش که از سفری که با ویزای گروهی میکنید سابقه ای برای شما باقی نمی ماند و اگر برای دفعه بعد نیاز باشد که در جایی و یا سفارتی اثبات کنید که قبلا سفر چین داشته اید، امکان این کار را نخواهید داشت .

نکته سوم : نگهداری ، امنیت ، ریسک ویزا گروهی چین

که بنظر من خیلی مهم هست، دردسرهای فراوان ویزای گروهی در سفر هستش. اگر ویزا گروهی میگیرید تمام مدت سفر باید از موقعیت و وضعیت هم ویزایی های خود خبر داشته باشید و تو فرودگاه موقع عبور از مرزها، چه موقع ورود چه موقع خروج، باید تمام گروه باهم دیگه و به ترتیب لیست ویزا عبور کنند . که خود این قضیه سبب معطلی و وقت کشی میشه . توجه کنید که در همان جور که گفتم در طول سفر و اقامت داخل چین یک نسخه از ویزا همراه گروه خواهد بود . در حفظ این نسخه حداکثر تلاش خودتون رو بکنید و اون رو به معتمد و حواس جمع ترین فرد گروه بسپارید و پس از چک این و ورود به هتل ترجیحا ویزا رو در گاوصندوع اتاق نگهداری کنید و با خود در شهر حمل نکنید . در صورتی که ویزا گم بشه تمامی افراد گروه ممنوع الخروج خواهند شد تا زمانی که دوباره با طی یک روند سخت و طولانی و پرهزینه برای مسافرا ویزا مجدد صادر بشه . ( طبق تجربه من حداقل 2 هفته و به ازای هر نفر جدا از هزینه های اقامت و خورد و خوراک برای دو هفته نفری دویست دلار هزینه لازمه تا ویزا یا برگه خروج صادر بشه )

نکته چهارم : سفر با ویزا گروهی چین

در مورد ویزا گروهی باید بدانید که حداقل بیش از دو نفر از افراد ویزا باید با ویزا سفر کنند. جدا از این بحث که شما برای گرفتن ویزا به حداقل 5 نفر نیاز دارید تا بتوانید ویزا را بگیرید بعد از اخذ ویزا و هنگام سفر اگر به دلایلی تعدادی از افراد گروه قصد کنسل کردن سفر را داشته باشند، مابقی تنها به شرطی می توانند سفر خود را ادامه دهند که حداقل 2 تا 3 نفر از گروه باشند . البته این قضیه بیشتر به ایرلاینی که باهاش به چین سفر میکنید برمیگرده که از چند نفر به بالا را با ویزا گروهی اجازه پرواز میده . به تازگی این عدد برای ایرلاین ماهان 2 نفر و برای ایرلاین های عربی 3 نفر بود .

دقت داشته باشید که پس از سفر کردن و ورود به کشور چین تمامی افراد ورود کرده باید باهم و همزمان و از یک مرز خروج کنند .

 

نکته پنجم : سوالات متداول در مرز برای ویزا گروهی چین

دقت داشته باشید که برعکس روند اخذ ویزا گروهی که گفتم ساده تر از ویزا انفرادی هستش ولی استفاده از اون همان جور که توضیح دادم سخت تر هستش . یکی دیگه از این سختیه این هستش که معمولا زمان ورود از مرز در فرودگاه چند تا سوال مشخص از گروه پرسیده میشه . این سوال ها خیلی مشخص هستند ولی باید دقت کنید که این سوال ها رو درست و مثل هم جواب بدید . سوال اول همیشه در مورد علت سفر گروه به چین هستش . دقت کنید که در جواب مهم نیست که دلیل اصلی شما از سفر به چین تجارت هستش یا بازدید از نمایشگاه یا تفریح ، مهم این هست که جواب شما با نوع ویزا شما مطابقت داشته باشه و از اونجایی که ویزاهای گروه از نوع توریستی هستند شما باید جواب بدید که برای تفریح و گردش آمده ایم و توریسم هستیم . سوال دوم معمولا محل اقامت شما در چین هستش که خیلی ساده در جواب اسم هتل رو بگید و یا ووچر هتلتون رو نشون بدید و سوال سوم هم معمولا شماره تماستون در چین رو میپرسند یا میخواهند ازتون که در پشت برگه ویزا بنویسید. می توانید شماره تورلیدر یا دوست یا هتل خود را در برای این سوال بنویسید .

 

در زیر اطلاعات مربوط به انواع ویزا چین رو براتون جمع آوری کردم تا بتوانید به خوبی باهم مقایسه کنید .

 

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیاز ویزای چینمدت زمانقیمت (دلار)
گروهی عادیویزای گروهی چین مناسب گروه های 5 تا 15 نفر می باشد. حداکثر مدت اقامت 40 روزه می باشد.لازم به ذکر است این ویزا شامل یک بار ورود است و ورود و خروج همه ی اعضا باید در یک تاریخ باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای گروهی چین را مطالعه نمایید.
1- اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار (داشتن 3 صفحه خالی الزامی است)
2- دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک و کلاه (عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد)
3- کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر
4- مشخصات کامل فردی آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است)
5- تمکن مالی به انگلیسی حداقل 8000 دلاری با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک
6- بیمه مسافرتی

 

7 الی 10 روز کاری100
گروهی فوریویزای گروهی چین مناسب گروه های 5 تا 15 نفر می باشد. حداکثر مدت اقامت 40 روزه می باشد.لازم به ذکر است این ویزا شامل یک بار ورود است و ورود و خروج همه ی اعضا باید در یک تاریخ باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای گروهی چین را مطالعه نمایید.
5 الی 7 روز کاری130
انفرادی عادیویزای انفرادی چین برای افرادی مناسب است که سفر آن ها به صورت انفرادی انجام میشود و مدت اقامت آنها بین 1 تا 30 روز میباشد، مدت اعتبار این ویزا از تاریخ صدور 3 ماه و مدت اقامت در چین از تاریخ ورود حداکثر 30 روز می تواند باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای عادی چین را مطالعه نمایید.
7 الی 10 روز کاری120
انفرادی فوریویزای انفرادی چین برای افرادی مناسب است که سفر آن ها به صورت انفرادی انجام میشود و مدت اقامت آنها بین 1 تا 30 روز میباشد، مدت اعتبار این ویزا از تاریخ صدور 3 ماه و مدت اقامت در چین از تاریخ ورود حداکثر 30 روز می تواند باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای فوری چین را مطالعه نمایید.
5 الی 7 روز کاری150
تجاری 3 ماهه یکبار ورودویزای تجاری چین دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا و 30 روز اقامت می باشد.مزیت ویزای تجاری 3 ماهه در این است که دارنده ی آن در صورت درخواست اقامت بیشتر می تواند با ارائه دلایل موجه به اداره مهاجرت ، اقامت خود را تمدید نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای تجاری چین را مطالعه نمایید.
10 الی 15 روز کاری250
تجاری 3 ماهه دوبار ورودویزای تجاری چین دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا و 30 روز اقامت می باشد.مزیت ویزای تجاری 3 ماهه دوبار ورود در این که دارنده ی می تواند در طی سه ماه دو بار وارد چین شود و هر بار 30 روز اقامت داشته باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای تجاری چین را مطالعه نمایید.
10الی 15 روز کاری500
6 ماهه مولتی 30 روز اقامتویزای تجاری 6 ماهه مولتی 30 روز اقامت چین دارای 6 ماه اعتبار می باشد و در مدت 6 ماه بدون محدودیت می تواند به کشور چین ورود و خروج داشته باشد.در هر بار ورود اجازه حداکثر 30 روز اقامت را داراست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای 6 ماهه مولتی چین را مطالعه نمایید.
15 الی 20 روز کاری1000
یکساله مولتی 30 روز اقامتویزای تجاری یکساله 30 روز اقامت چین دارای یکسال اعتبار می باشد و در مدت یک سال بدون محدودیت می تواند به کشور چین ورود و خروج داشته باشد.در هر بار ورود اجازه حداکثر 30 روز اقامت را داراست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای یکساله چین را مطالعه نمایید.
15 الی 20 روز کاری1500